Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 00:21

Сайт КЗ "Тарасівське НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 1 » Моє рідне село – світ дитинства чарівний
15:56
Моє рідне село – світ дитинства чарівний

29 вересня село Тарасівка відзначило  свій День. Хоча дощик завадив провести святкування на природі, біля озера Нагірне, все ж знайшли вихід – перемістилися в приміщення школи. Як завжди ведеться у цей день, на свято прибули гості: голова Великодимерської ОТГ Бочкарьов А.Б., завідувач сектору з питань культури та спорту  Теплюк О.В., староста Шевченківського старостинського округу  Йовенко В.М., директор ТОВ  «МегаМенеджмент Проект» Драченко В.Є., керівник компанії «Полісся» Аббасов І.Ш.  та інші підприємці. З прекрасними музичними вітаннями прибули  артисти  Великодимерської громади – народний самодіяльний вокальний ансамбль «Калинонька» з Великої Димерки та вокальний гурт «Горицвіт» з с.Шевченкове. Також  на свято завітав хореографічний колектив «Олекса-плюс» зі своїми запальними українськими танцями. 
Свято традиційно розпочалося з Гімну України та з Духовного Гімну України у  виконанні хору помісної церкви Дім Євангелія.  Далі з привітальним словом до усіх присутніх звернулася староста Жердівського старостинського округу Тетяна Павлівна Зубко. Вона прочитала гарні поетичні рядки, присвячені рідному селу, подякувала односельцям і  вручила  іменні подяки приватним підприємцям, колективу Тарасівського НВО, пастору церкви Дім Євангелія Коханевичу І.С. за багаторічну тісну співпрацю та з нагоди Дня села. З привітальним словом до жителів Тарасівки звернувся голова Великодимерської ОТГ Бочкарьов А.Б., побажав  селу процвітання, успіхів, усіляких гараздів і, виконуючи почесну місію, нагородив  найактивніших жителів за їх вклад у розвиток села.
Ведучі свята згадали про події, що торкнули  долі тарасівців – Друга Світова війна, війна в Афганістані, аварія на ЧАЕС; назвали поіменно  земляків, учасників ООС на Сході України. Шкільний співочий колектив з дівчат-старшокласниць присвятив їм пісні «Над землею тумани» та «Прошу в неба й землі». Також згадали ведучі про  своїх видатних земляків: поетесу Надію Приходько, художника, народного майстра України Василя Швачка, про кінорежисера  та кінооператора Олександра Коваля, полковника, військового юриста Миколу Селюка, про заслуженого юриста України, керівника головного управління при Верховній Раді України Михайла Теплюка, старшого тренера Національної паралімпійської збірної України з зимових видів спорту Анатолія Завєдєєва та полковника, командира славної 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Олега Гутя. На їх честь «Олекса-плюс» виконав хореографічну композицію під назвою «Велич України».
Пишаються  тарасівці своїми жінками, які удостоєні високого звання «Мати-героїня», таких є аж 11 чоловік! Усім жінкам, які носять найкраще, найдорожче ім᾽я «мама», читали поезії, присвячували  пісні і танок від дітей. Далі вітали ведучі вітали  приватних підприємців, які працюють в Жердівському старостинському округу, колектив Тарасівського НВО, колектив амбулаторії сімейної медицини с.Тарасівки, колектив комунального підприємства «Побут» та усіх односельчан, які працюють у різних установах . Для них звучали пісні, гуморески, виконувались хореографічні композиції. Приємно вразив жіночий вокальний колектив з с. Шевченкове: крім гарного музичного вітання, вони, як добрі, гостинні сусіди, вручили старості Тетяні Павлівні духмяний український коровай. Чудові українські пісні не втомлювалися дарувати присутнім учасники гурту «Калинонька» з Великої Димерки, справжні професіонали своєї справи.
Крім концертної програми, для дітей організували веселі  ігри з аніматорами та пригощання смачними солодощами  ТОВ «Два млини».  А під кінець свята  звучали щирі побажання усім односельцям: 
Хай лине пісня над селом, хай колосяться ниви,
Хай душі повняться добром. Завжди будьте щасливі!

  

 

Переглядів: 444 | Додав: Admin2244 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz