Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 15:49

Сайт КЗ "Тарасівське НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 10 » Свято чарівності, краси і ніжності в Тарасівці «Весна, як жінка, жінка, як весна!»
10:06
Свято чарівності, краси і ніжності в Тарасівці «Весна, як жінка, жінка, як весна!»

 

6 березня у приміщенні Тарасівського НВО відбулося свято для громади Жердівського старостинського округу під назвою «Весна, як жінка, жінка, як весна!». До свята готувалися ретельно: святково прикрасили зал, організували виставку творчих робіт (вишивки нитками та бісером, роботи в  техніці айріс фолдінг, квілінг, плетіння стрічками, гачком тощо) мам, бабусь та учнів під назвою «Чарівні руки творять красу», запросили усіх бажаючих жінок. На заході лунали поезії, легенди про весну та жінок, пісні-присвяти, веснянки, гуморески, молодші присвятили своїм мамам оригінальний танець із хустинами, хореографічний колектив «Лес Денс» представив до уваги глядачів сучасну та жартівливу українську композиції. Учні початкової ланки захопили усіх казковим мюзиклом «Нові пригоди сучасного Колобка». Слова вдячності лунали на адресу найстарших представниць жінок, берегинь роду – бабусь.

         З вітальним словом до усіх представниць прекрасної статі звернулася чарівна жінка, виконуюча обов’язки старости Жердівського старостинського округу Великодимерської селищної ради Зубко Тетяна Павлівна. Вона подякувала усім, хто причетний до організації святкового концерту та підготовку виставки, привітала усіх жінок громади зі святом і побажала їм здоров’я, сімейного затишку, шани, любові від людей, щастя та миру, впевненості у завтрашньому дні.

         На святі звучали слова, які змушували посміхатися, радіти, тривожитися, а часом і задуматися: «Жінка створена з ребра чоловіка, не з ноги, щоб бути приниженою, не з голови, щоб перевершувати, а з боку, щоб бути поруч із тобою, і бути рівною тобі. І з-під руки, щоб бути захищеною тобою. І зі сторони серця, щоб бути коханою...».

«Краса жінки не в її одязі, зачісці чи манікюрі. Краса жінки – в очах, які відчиняють двері до її серця, де живе любов. Запам’ятай, якщо ти чоловік. Будь обережним - не дай жінці заплакати, тому що Господь рахує її сльози...»

Переглядів: 673 | Додав: Admin2244 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz