Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 19:07

Сайт КЗ "Тарасівське НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Грудень » 20 » Барамідзе Анна отримала гран-прі Всеукраїнського конкурсу-виставки «Сторінками книг Чингіза Айтматова»
10:50
Барамідзе Анна отримала гран-прі Всеукраїнського конкурсу-виставки «Сторінками книг Чингіза Айтматова»

 

18 грудня у Національній бібліотеці України для дітей спільно з Посольством Киргизької Республіки в Україні відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу-виставки дитячих малюнків «Сторінками книг Чингіза Айтматова», присвяченого 90-річчю видатного письменника Киргизької республіки.

Дуже приємно, що знову наша талановита дівчина, Барамідзе Анна, учениця 11 класу Тарасівського НВО стала призером конкурсу, здобула високу нагороду – гран-прі. Аня майстерно і, як завжди, оригінально та з любов’ю виконала ілюстрацію до оповідання Ч.Айтматова «Мати-олениха». Варто зазначити, що у Всеукраїнському конкурсі «Сторінками книг Чингіза Айтматова» взяло участь понад 4000 тисячі дітей з усіх куточків України. Обласні бібліотеки для дітей направили 150 малюнків -переможців обласного етапу конкурсу.

24 жовтня у Національній бібліотеці України для дітей відбулося засідання почесного журі, яке визначило абсолютних переможців у трьох вікових категоріях, а три роботи отримали Гран-прі конкурсу. За результатами конкурсу видавництвом «Авіаз» виданий альбом, підготовлений НБУ для дітей за фінансової підтримки Посольства Киргизької Республіки, до якого увійшли роботи 150 фіналістів конкурсу.

Захід урочистими промовами відкривали: генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Гордієнко Алла Іванівна, Надзвичайний і Повноважний Посол Киргизької Республіки в Україні Шарипов Жусупбек Шарипович, а також головний спеціаліст управління з питань мовної політики та літератури Міністерства культури України Кононов Андрій Олександрович. Серед почесних гостей заходу були присутні:

- Радник Посольства Киргизької Республіки в Україні Апишов Меерімбек Бердібекович;

- Третій секретар посольства Канибеков Єрмек Канибекович;

- Головний спеціаліст Ісаєва Жаннат Сапаркулівна;

- Директор видавництва «Авіаз» Зеленський Віктор Леонідович;

- Відомий скульптор Сергій Брильов;

- Українська художниця, автор книжок для дітей Світлана Рудікова. Усім переможцям організатори свята вручили гарні подарунки. Аню нагородили дипломом, подарували планшет, книги, солодощі і головне – вручили книгу - альбом, у якій вміщено її чудовий малюнок-ілюстрацію.

Також вітальним дарунком для усіх присутніх стали вокальні виступи Вікторії Падалко та хореографічна композиція від Державної дитячої хореографічної студії «Барвіночок».

І є ще гарні новини: посольство Киргизької Республіки запросило нашу зірочку, Аню, влітку з екскурсією відвідати Киргизію з 3 по 7 липня 2019 року. Нехай ця поїздка буде цікавою, приємною та незабутньою!

 

Переглядів: 420 | Додав: Admin2244 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz