Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 15:49

Сайт КЗ "Тарасівське НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Листопад » 23 » Для тих, хто оберігає наше сьогодення
08:53
Для тих, хто оберігає наше сьогодення

  

Є традиції, яким не завадить ніякий  карантин. У нас, в Тарасівському НВО,  з початку бойових дій на Сході України склалася традиція – допомагати  тим, хто нас оберігає. Це – не просто наш почесний обов’язок , це – бажання, яке йде від сердець. З нашого Жердівського округу чимало чоловіків, навіть дві жінки, не з розмов знають про цю війну. Усі ці роки ми підтримуємо з нашими земляками-захисниками теплі стосунки, трохи(бо цих масштабів не уявити) розуміємо, що вони пройшли та проходять.У нас вчаться діти учасників АТО та ООС, у когось там родичі, знайомі. Залишатися байдужими просто не можливо, не маємо морального права.

Завдяки волонтеру Броварського району Сергію Юрченку, ми можемо внести свою малесеньку часточку у справу благодійної допомоги бійцям у зоні бойових дій. Про цю людину, цього гарного статного чоловіка з кумедним прізвиськом «Манюня», можна написати книгу. Його знають усі, але, головне, його знають Там. Чекають, надіються, вірять та люблять. Знають, хай там що, він – не підведе. Насправді, таких людей  дуже мало. Ми пишаємося дружбою з Сергієм Юрченком.

Попереду  свято усіх військових – День Збройних Сил України. Так хочеться привітати захисників, висловити свою повагу та вдячність. Аж тут – дзвінок від волонтера: «Буду їхати!» За три дні встигли зібрати чимало, хто на що «багатий». Хто приніс овочі, крупи, хто - консервацію, чай, печиво, навіть салом  та медом поділилося  кілька родин. А ще ж найголовніше – листи, малюнки, плакати та обереги для бійців. Це те, кажуть, чому вони щиро радіють. Завжди розвішують у своїх «тимчасових оселях», щоб більше позитивної енергетики було, щоб знали, за кого вони  борються, ризикуючи життям та здоров’ям, щодня, щогодини.

А скільки ще усього корисного та необхідного для захисників повіз  цього разу Сергій Юрченко! Теплі речі,медикаменти, матеріали для утеплення,хлібні вироби, рибу і багато іншого. Автомобіль загрузив вщент. Коли їхав на Схід, пообіцяв у наш шкільний музей  привезти прапор. Обіцянку виконав.

Цей прапор, який побував Там і на якому слова вдячності дітям Тарасівського НВО  від бійців, – немає ціни. Найдорожчий. 

Переглядів: 211 | Додав: svitlanakohanevitch | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz