Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 07:30

Сайт КЗ "Тарасівське НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Жовтень » 16 » Найщиріші вітання – нашим дорогим захисникам України !
14:26
Найщиріші вітання – нашим дорогим захисникам України !

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Тарасівські школярі дуже люблять  та чекають на святкові дні  з нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України, бо ж є багато земляків, гідних привітань,  поваги  та захоплення.

        Цьогоріч  заздалегідь обновили та розширили експозицію в шкільному музеї під назвою «Люди з хоробрими серцями», присвячену землякам – учасникам АТО та ООС.

Через карантинні умови, щоб не робити масових скупчень дітей, вирішили знімати відео привітання. Так, найактивнішими виявилися учні 4-А класу під керівництвом Шимко Н.О. Діти назвали поіменно усіх земляків – учасників бойових дій на Сході України,  вивчили невеличкі віршики-звернення до захисників, також підготували з вчителем музичного мистецтва Онищенко О.М. пісню «Ми – маленькі козачата» та патріотичний танок «Перлина- Україна», а учні 5- 7 класів малювали малюнки для захисників. Усе це Леоненко Лада, президент школи, змонтувала у гарне відео, яке розмістили у фейсбуці, в групі «Наша Тарасівка».

13 жовтня  на захисників чекали у Тарасівському шкільному музеї. Цього разу до нас завітали Гудочкіна Анастасія Іванівна, Таран Андрій Анатолійович та Кочін Андрій Володимирович. Святкова невеличка програма для дорогих гостей складалася з перегляду відео привітання від наймолодших, пісні «Мамина молитва» від одинадцятикласників, яка розтривожила душі усіх присутніх, поезій та  2-х композицій на фортепіано у виконанні Андрія Калюка. З вітальнями та  словами вдячності до захисників звернулися староста Жердівського старостинського округу Зубко Т.П. та заступник директора з виховної роботи Юшковець Т.В. І, як завжди,- квіти, спільні фото, перегляд оновленої експозиції «Люди з хоробрими серцями». Продовжилося тепле спілкування із захисниками за чаюванням та спогадами про бойових побратимів, про тривожне сьогодні та надії на світле завтра.

Такі зустрічі  важливі, вони підтримують, надихають,змушують задуматися над життєвими цінностями, вселяють надію. Дуже хочеться, щоб ота дружба,  та невидима ниточка, що зв’язує покоління  захисників та школярів, не переривалася ніколи.

Переглядів: 230 | Додав: svitlanakohanevitch | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz