Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 07:15

Сайт КЗ "Тарасівське НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Вересень » 10 » Наших учнів у Національній бібліотеці України для дітей нагородила Марина Порошенко
18:40
Наших учнів у Національній бібліотеці України для дітей нагородила Марина Порошенко

 31 серпня у Національній бібліотеці України для дітей, в м.Києві, відбулося чудове  свято під назвою «Бібліотека. Твоя історія успіху». На це  дійство  були запрошені користувачі  бібліотеки-філіалу № 34  с. Тарасівки, учні Тарасівської школи  Карпіна Вікторія, Леоненко Лада,  Леоненко Ілля та завідувач бібліотеки Галина Валентинівна Науменко. Діти стали активними учасниками фотоконкурсу «Я – книжковий герой», що відбувся влітку. Вони   підготували на конкурс  фото, на яких перевтілилися в образи своїх улюблених персонажів. Віка – в Мудру дівчину та Ангела (до казки «Ангел на землі»), Ілля – в Кирила Кожум’яку, а Лада постала в  образі  Мавки. Ці світлини з коментарями до них  увійшли в фотоальбом, який демонструвався в соціальних мережах. У церемонії нагородження в НБУ взяли участь  Віка Карпіна з мамою та Галина Валентинівна. Організаторам конкурсу було дуже приємно, що діти з Тарасівки взяли участь у міському конкурсі і прислали гарні світлини.

 На бібліотечне  свято  прибула  перша леді нашої країни, голова Українського культурного фонду Марина Порошенко, щоб привітати читачів із відкриттям нового бібліотечного сезону та нагородити чемпіонів «Книжкових ігор — 2018».

Перша леді подарувала переможцям книжки та привітала їх не лише з перемогою, а й з чудовою можливістю бути читачами бібліотеки, яка вигадує такі незвичайні програми читання, робить усе, щоб діти почувалися тут, як у великій родині. Пані Марина звернулася до читачів із побажаннями читати книжки, тому що це допомагає зрозуміти важливі речі та досягти успіхів у житті. 

Генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Іванівна Гордієнко подякувала дружині Президента за візит, за інтерес до проблем культури, зокрема, бібліотек та промоції дитячого читання. Алла Гордієнко вручила нагороди ще 10 кращим читачам, які вийшли у фінал літніх книжкових змагань. Бібліотека відзначила переможців фотоконкурсу «Я – книжковий герой» та їх наставників. Оскільки усі фото неповторні, оригінальні, креативні, заохочувальні призи були вручені кожному з учасників, але організатори особливо відзначили наймолодших книжкових фотомоделей – від 1,5 до 5 років.

  • Під час свята бібліотекарі презентували читачам «прем’єри» нового бібліотечного сезону – креативні новинки від відділів бібліотеки: «Фільм вихідного дня: Дивись українське» – мистецький проект із популяризації вітчизняного кінематографу; казкові читання з БібліоФеєю для читачів дошкільного та молодшого шкільного віку; літературний блеф-клуб «Чи вірите ви, що...»; «Манга-Манхва-Маньхуа» – культурно-освітній міжнародний проект спільно з Публічною бібліотекою ім. Георга Баріта (Румунія) та Національною бібліотекою для дітей ім. Йона Крянге (Молдова); «ТЕСТ-драйв» – тренінгові програма психологічної підтримки та розвитку читачів підліткового віку». Бібліотечні прем’єри читачі зустріли з захопленням, також гучними оплесками зустріли український народний танець «Козачок» у виконанні хореографічного колективу «Позитив» Будинку дитячої творчості Шевченківського району. В залі панувала дружня та невимушена атмосфера. З відкриттям нового бібліотечного сезону глядачів вітали гості; художниця Світлана Рудікова, співак, музикант Ігор Грохоцький, переможець «Голосу країни — 2014», автор і ведучий свята Євгена Грабовського. У відділах бібліотеки також проходили цікаві події, літературні вікторини, прем’єри нових книжок, аквагрим, лялькова вистава для малечі, казкові читання від БібліоФеї. Читачі залюбки зверталися до приймальні бібліолікаря «Читаміни для дитини», де після невеличкого анкетування-діагностики, отримували книжкову пігулку – пораду щодо читання.

Для нашої одинадцятирічної  Віки  Карпіної особисто, яка була у Національній бібліотеці вперше, провели надзвичайно захоплюючу екскурсію.

Слід сказати, що керівництво та працівники Національної бібліотеки України для дітей приготували  особливе, незабутнє, прекрасне  свято, яке заохочує  дітей до читання, до дружби з таким чудовим, розмаїтим, чарівним  світом – Світом Книжок.

 

Переглядів: 433 | Додав: Admin2244 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz