Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 19:02

Сайт КЗ "Тарасівське НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 6 » Незабутня «Молода гвардія»
21:12
Незабутня «Молода гвардія»

      Буває, що зустріч з людиною залишається у нашій пам’яті на довгі роки. Моя зустріч з Українським дитячим центром «Молода гвардія», впевнена – пам’ять на все життя. І я не можу розділити окремо, що мені найбільше запало в душу – друзі, вожаті, наші виховні заходи, екскурсії, море,сама атмосфера табору – все це нероздільне і дуже дороге. Зразу ж хочу висловити щиру вдячність усім людям, які допомогли, потурбувалися придбати для мене путівку у «Молоду гвардію», таким чином нагородити за активну участь та перемоги у різноманітних конкурсах, таких як: «Омріяна Україна очима дітей»,«Здай кров заради життя», «Об’єднаймося ж, брати мої!», «Перо натхнення», «Україна – європейська держава», «Мрії про Україну: дитячий погляд», «За нашу свободу!». Перш за все я вдячна моєму керівнику гуртка Юшковець Т.В., яка підтримувала та допомагала мені в усьому. Особлива подяка – БілановськійО.О., директору КЗ БР Центру патріотичного виховання учнівської молоді за клопотання та організацію поїздки у табір, Чайці Л.Г., начальнику відділу освіти і, звісно, Гришку С.М., голові Броварської районної ради. Завдяки цим людям - мрії збуваються.

    Тематична зміна у «Молодій гвардії», на яку мені пощастило потрапити з 28 вересня по 18 жовтня, проходила під назвою «Козацькими шляхами». То ж ми, школярі з різних куточків України, брали участь у багатоетапній спортивно-патріотичній грі «Ми – козацького роду нащадки», циклі майстер-класів «Козацький грайлик», тематичних днях самоврядування «Один день із життя козака» та інших цікавих та корисних заходах. Ми усі мали можливість проявити себе,свої знання,фантазію, творчі здібності. Цікавою була робота над конкурсом новітніх макетів «Запорізької січі», адже треба було «облаштувати» побут козаків у сучасному стилі і відобразити це у фарбах. А яким цікавим було знайомство з тренерами та учасниками Школи бойового гопака «Шторм»!

    Кожен бажаючий мав змогу познайомитися з козацькою культурою, традиційною зброєю козаків, з технікою самозахисту і власне з самим бойовим гопаком.

    З першого дня перебування в « Молодій Гвардії» я познайомилася з дітьми з усієї України. Шестеро з них було з Донецької області. У моїй кімнаті проживало 5 дівчат. Валерія і Катя - з Херсонської області, Вікторія і Богдана - з Вінницької , Аня - з Запорізької області. З Київщини нас було троє: Сашко,Ілля та я. Були також діти з Одеської, Чернігівської та Тернопільської областей. Досвід спілкування завжди дуже цінний, бо ж кожна людина – це цілий світ. Я щаслива, що не просто познайомилася з новими ровесниками, а знайшла хороших друзів, однодумців. Нам так важко було розлучатися! Можливо тому, що всі ми здружилися, були однією командою, наше П’яте містечко вигравало у більшості конкурсів і набрало найбільшу кількість «промінчиків» табору «Сонячний», а це – дорогого варте!

    А ще запам’ятається на все життя й зустріч з прекрасним містом – Одесою. Ми знайомилися з її цікавими місцями – площами, пам’ятниками, парками, підіймалися Потьомкінськими сходами. Відвідали прекрасний Театр опери і балету, побували у цирку, грали в боулінг, милувалися морськими краєвидами.

   Я б радила усім школярам не ховатися від життя, не замикатися у своєму маленькому світі, а йти назустріч усьому цікавому, новому, випробовувати свої можливості, беручи участь у різних виховних справах, конкурсах, і життя вам обов’язково віддячить своїми багатогранними яскравими барвами.

Учениця 9класу Тарасівського НВК Барамідзе Анна.

Переглядів: 367 | Додав: Admin2244 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz