Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 30.04.2024, 13:42

Сайт КЗ "Тарасівське НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Жовтень » 3 » Особливий вересень – 2020
11:03
Особливий вересень – 2020

 

Такого вересня у нас ще не було, навіть, подібного. Але, не зважаючи ні на що, ми вчимося і це вже радість!

З початку навчального року у нашому КЗ «Тарасівське НВО» багато що змінилося, навіть назва школи.  Відповідно до рекомендацій МОЗ та ВООЗ усі дотримуються соціального дистанціювання, правил гігієни. Більше того, щоб запобігти  скупченню маси шкільного народу, ми навчаємося у дві зміни. 1-4, 5-ті, 11-ті – в І зміну, 9-й клас – трішки пізніше, у «підзмінок», а 6-ті, 7-мі та 8-мі класи – у ІІ зміну. У кожного класу є чітко визначений вхід-вихід , на підлозі – розмітки напрямку руху. В школі діє «масочний режим».

Батьки, як би того не хотіли, але  у приміщення НВО не заходять, а чекають своїх маленьких школяриків за територією закладу.

Найскладніше адміністрації школи було впоратися з підвозом дітей, адже з новим режимом підвозити дітей на різний час з семи сіл ой, як непросто! Але і тут знайшли вихід. Крім шкільного автобусу, школярів стали підвозити перевізники у супроводі вчителів. До слова, для паркування шкільного автобусу, посадки та висадки дітей,  влітку, силами  Великодимерської ОТГ,  було облаштовано площадку, встановлено новенькі ворота та огорожу.

Буде у нас новенькою і шкільна їдальня, адже її вже швидкими темпами ремонтують та переобладнують. А поки що, учні початкової ланки харчуються у своїх класах з одноразових лоточків, які їм привозять з Великої Димерки. Діти обов’язково перед цим миють руки, поверхні столів класоводи дезінфікують.

   У нашому Тарасівському НВО запрацювали гуртки, де діти можуть розвивати свої здібності. Це – гуртки «Футбол», «Основи оздоровчої гімнастики» для 1-4 класів (керівник Поддубний Ю.В.); Гуртки для 5-11 класів: «Оздоровчий волейбол», «Футбол», «Юний захисник Вітчизни» (керівник Накорчемний В.Г.); гурток «Вокальний спів» для учнів 1-7 класів (керівник Онищенко О.М.);  гурток «Образотворче мистецтво» для 1-2 та 3-4класів (керівник Кулакевич Н.В.); гурток «Образотворче мистецтво» для 5-11 класів (керівник Юшковець Т.В.); гурток «Юні екскурсоводи» для учнів 7-11 класів (керівник Юшковець Т.В.); гурток «Основи хореографії» для учнів 1-4 класів та гурток «Сучасна хореографія» для 5-11 класів (керівник Савчук М.О.) , а також гурток англійської мови для 5-х класів (керівник Рубанка В.В.).  Маємо надію, що вихованці гуртків будуть брати участь у різноманітних змаганнях та конкурсах, показуватимуть гарні результати своєї праці.

    На жаль, ми не можемо похвалитися екскурсіями, які так полюбляють тарасівські школярі та вчителі через карантинні умови чи іншими розважальними заходами. Ми навіть не можемо зустрітися шкільним колективом разом, адже це заборонено. Та все ж,  наприклад, до Дня фізкультурника учні брали участь у змаганнях …..

 

    19 вересня команда від нашої школи брала участь у відкритих  районних особистісно-командних змаганнях з туристського орієнтування серед учнівської молоді, присвячених 79-ій річниці героїчної оборони м.Києва у Другій Світовій війні у с.Биківня. Наша команда у складі Чувтаєва М., Калюка А., Васюка В. та Купрія Я. серед 13-ти команд-учасниць виборола ІІІ місце. Це  - досить добрий результат.

21 вересня  для школярів нашої школи  наші районні волонтери, з якими ми тісно співпрацювали, зробили подарунок . Сергій Іванович Юрченко та Олексій Іванович Максак  несподівано привезли дітям спортивний інвентар, який пригодиться для уроків, змагань, естафет та занять спортивних гуртків. Дуже приємно, що про нас пам’ятають і  вдячні за допомогу.

     Наші школярі щороку беруть активну участь у  благодійній акції, яку   організовує «Червоний хрест» під назвою «П’ять картоплин». Так, і цьогоріч діти майже протягом двох тижнів приносили до школи овочі, які передадуть в будинок літніх людей та дитячий будинок.

 

 

Переглядів: 251 | Додав: svitlanakohanevitch | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz