Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 02.05.2024, 12:37

Сайт КЗ "Тарасівське НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 10 » «Здай кров заради життя»
09:54
«Здай кров заради життя»

Барамідзе Анна – призер Міжнародного

українсько-литовського конкурсу малюнків

«Здай кров заради життя»

5 лютого 2016 року учениця 8 класу Тарасівського НВК, вихованка гуртка Броварського районного центру патріотичного виховання, Барамідзе Анна була на урочистому нагородженні переможців і призерів Міжнародного українсько-литовського конкурсу малюнків «Здай кров заради життя» у Посольстві Литовської Республіки в Україні . Учасниками конкурсу стали понад 12 тисяч учнів та студентів України і Литовської Республіки.

Конкурс організовано Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» спільно з Посольством Литви в Україні, Литовським національним центром крові за підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури України, Міністерства охорони здоров’я України.

В урочистому нагородженні призерів конкурсу взяли участь: Марюс Януконіс, Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні, Сергій Митрофанський, заступник Міністра молоді та спорту України, Ростислав Карандєєв, заступник Міністра культури України, Сергій Риков, завідуючий кафедрою офтальмології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, професор, доктор медичних наук, голова журі конкурсу, Юргіс Гєдріс, аташе з питань культури Посольства Литовської Республіки в Україні, Ірина Бєляєва, директор Департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, Наталія Радчук, начальник відділу міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства молоді та спорту України, Вікторія Шевельова, головний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України, Олена Бабич, головний спеціаліст Міністерства молоді та спорту України, Катерина Марченко, радник Міністра культури України, Павло Горінов, голова правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця».

Усі вітали та дякували учасникам конкурсу за небайдужість, активну громадянську позицію, розуміння надзвичайно актуальної у складний для України час проблеми - донорства.

Дітей-призерів нагородили дипломами, подарунками та альбомами-буклетами з зображенням конкурсних робіт, а переможців – поїздкою до Литви. У Тарасівської школярки брали інтерв’ю, її малюнок один з небагатьох показали по телебаченню.

Приємно, що Аня не лише гарно навчається, є президентом Тарасівського НВК, а ще – талановита, творча і просто добра дитина, яка вболіває за свою школу, район, рідну Україну.

Переглядів: 532 | Додав: Admin2244 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz